Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulunda, 2011 yılı Seviye Belirleme Sınavında Türkiye genelinde birincilik elde eden başarılı olan öğrencilerine ödül töreni programı gerçekleştirildi.

 Haber :  Dahi GEDİK

Saat 10.30’da planlanan saatinde okul Toplantı Salonunda,sınavda başarılı olan öğrenciler ve velilerinin katılımıyla başladı.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına saygı duruşu ve akabinde istiklal marşımızı okunmasının ardından ,Okul müdürü Ahmet Saltık ,günün anlamını belirten konuşmasında,SBS’de derece elde eden öğrencileri ve velilerini tebrik etti.

 

SBS Sınavında okul 8. Sınıf puan birincisi 500 Puan alarak Türkiye birincisi olan ve Niğde Fen Lisesini kazanan Muhammet Enes TOKLU’ya Ödülü olan dizüstü bilgisayarı ve plaketini Bor Belediye Başkanı  Sıtkı ERAT takdim etti.

Başkan Erat,salondakilere hitaben yaptığı  kısa konuşmasında ,ilçedeki eğitim seviyesinin kaliteli ve sağlam bir şekilde ilerlemesinden ve bu başarılardan dolayı mutluluğunu ifade ederek ,bir veli olarak duygulandığını vurguladığı konuşmasında,öğretmenlerimize ve Bor Eğitim Camiasına bu konuda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Bir diğer Türkiye birincisi olan ve Kayseri Fen Lisesini kazanan Mehmet Numan ÇAM’a Ödülü olan dizüstü bilgisayarı ve plaketi vermek İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan SOLAK tarafından takdim edildi.Milli eğitim Müdürü Solak’ta ilçedeki okulların başarısının altını çizerken,bu başarıların bireylere değil biz olabilmek düşüncesi noktasından hareketle başarıldığını ifade etti.Solak ilçede eğitim kalitesinin gün geçtikçe yükseldiğine ve ilçede halihazırda yapımı süren okulların ilçe eğitimine sağlayacağı katkılara dikkat çekerken bu konuda emeği geçen herkese müteşekkirim dedi.

 

SBS Sınavında okul 7. Sınıf puan birincisi 487.971 Puanı ile Çağlar ÇOLAK olmuştur. Ödülü olan dizüstü bilgisayarı ve plaketini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin ALTINSOY

Diğer Fen Lisesini Kazanan öğrencilerden,

Rümeysa ÇEVİK , EMİNE SÜMEYYE ÇELİK , HANDE NUR İPEK, GÖKTUĞ GÖK’e ise plaketlerini  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Ahmet Sinan ECER, Okul Aile Birliği Üyesi Sayın Ali İhsan DAŞ, BorTOKİ İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Ünlüer ve Fahri Kirt İlköğretim Okul Müdürü Ahmet SALTIK takdim etti.

Program ödül alan öğrenciler,aileleri ve ilçe protokolünün birlikte verdiği hatıra fotoğrafı pozu ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim