Bor'da hayırsever bir vatandaş tarafından Bor Yunus Emre İlkokulunda okuyan 55 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı.

Haber: Bor'un Sesi Gazetesi

Aslen Bor'lu olan ve Almanya'da yaşamını sürdüren Hulki Gün isimli hayırsever bir vatandaş tarafından, Bor Yunus Emre İlkokulunda okuyan 55 öğrenciye okul kıyafeti yardımında bulunuldu.

Okula giderek önceden belirlenen isimlere dağıtılan giysi yardımında kısa bir konuşma yapan hayırsever vatandaş Hulki Gün, öğrencilerin bir toplumun geleceği olduğunu, bu tür yardımların kendilerini her zaman mutlu ettiğini söyleyerek 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilere derslerinde başarı diledi.

Bor Şeker Mahallesi Muhtarı Remzi Atabey kendisinin hayırseverlerle öğrenciler arasında aracı olduğunu anlatırken, şöyle konuştu: "Aslen Bor'lu olan ve Almanya'da ikametini sürdüren hayırsever vatandaşımız Hulki Gün bey bizimle irtibata geçerek öğrencilere yardımda bulunmak istediğini söyledi. Şuanda yardıma muhtaç 55 öğrencimizin okul kıyafeti ihtiyaçları karşılandı. Hulki bey'e de bu yardımlarından dolayı Bor Şeker Mahallesi Muhtarı olarak binlerce kez teşekkür ederim. Daha da bir çok yardım bekleyen çocuklarımız var. Hulki beyin yaptığı yardım gibi diğer hayırsever vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda daha duyarlı olursa bir çok çocuğumuzun daha yüzünde gülücükler açar. Bu çocuklara yardım severlerin destek olmalarını sahip çıkmalarını bekliyoruz." dedi.


Editör: TE Bilişim