Asım Eren İlköğretim Okulumda bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Şenliği siyasetçiler ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.
Siyasiler şenliği kaçırmadı. İlk gün milletvekili adayları Alparslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak ve çeşitli siyasi parti temsilcileri, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak,  Bor Garnizon  Komutan V.  Albay Önder Kamiloğlu çeşitli daire amirleri ile bazı sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de  katıldığı organizasyonda yapılan gösterilere halkımız yoğun ilgi gösterdi.
         Şenliğin açılışında konuşan okul müdürü Ertan SÖK; “Birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak, öğrencileri bir yılın verdiği yorgunluktan uzak tutmak, 4 ve 5 Haziranda yapılacak olan SBS sınavında onlara moral vermek amacıyla düzenlenen şenliğe katılan herkese ve ayrıca bu şenliğin hazırlanmasında başta velilere, katkıda bulunan sponsorlara ve mesai kavramı dinlemeden gece gündüz yanında bulunan tüm öğretmen arkadaşlarına, yardımcı personeline teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Başkan Erat, Asım Eren’e yeni bina için SÖZ aldı
Bu arada söz alan Belediye Başkanı Sıtkı ERAT bugüne kadar Bor da gördüğü en güzel etkinliğin mimarı olan Asım Eren İlköğretim Okulunun idare, personel ve velilerini kutlayarak milletvekili adaylarından Asım Eren’ e yeni bir okul binası yapılması konusunda söz aldı. Bu söz veliler ve öğrenciler tarafından büyük alkış aldı.
         Öğrencilerin yaptığı çeşitli etkinlikler ve hediye çekilişleri ile müzikli eğlencenin sonunda iki gün süren şenlik sona erdi.



Editör: TE Bilişim