Geleceğimizin kurucusu gençler bu toplumun değerlerine de sahip çıkıyor. Bunun en güzel örneklerinden birini Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi öğrencileri gösterdi. Okulda uygulanan Sosyal Gelişim Projesi kapsamında Sevgi Evleri’ni ziyaret eden öğrenciler buradaki küçük çocukları sevindirdiler.



Remide Yılmaz Atabek Anadolu Lisesi öğrencileri ahde vefa duygusunu unutmadılar. Okuldan öğrenci ve öğretmenler Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla kurumun sosyal salonunda bir araya geldiler. Burada miniklerle tanışan öğrenciler kendi harçlıkları ile aldıkları birbirinden güzel hediyeleri kendi elleri ile kardeşlerine takdim ettiler. Ardından gitarları ile mini bir konser veren liseli gençlere Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar da eşlik etti. Birlikte oynanan oyunlarla da büyük bir kaynaşma yaşandı.

Sosyal salondan sonra öğrencilerin kaldıkları evlere geçildi. Burada ev anneleri ve çocuklar tarafından yapılan yiyecekler ikram edildi. Evleri gezen öğrenciler çıkışta çocuk parkı ve spor alanında miniklerle hoşça vakit geçirdiler. Niğde Sevgi Evleri Müdürü Mustafa Ünalan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Şahiner’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette büyük bir dayanışma yaşanmış oldu. Okullarda uygulanan Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi (EDEP) için de örnek bir çalışma gerçekleştirildi.     


Foto galeriye git



 

Editör: TE Bilişim