Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 6/G sınıfı öğrencisi Şevval Kılıç'a devretti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Ortaokulu Müdürü Celal Sayın, Öğretmen Gülay Kılıç ve öğrenciler Berktuğ Ircı, Sena Özdemir, Furkan Keskin, öğrenci velisi Hadiye Ircı, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

 

Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Şevval Kılıç; “Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu günüdür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. Bu yüzden bayramımıza sahip çıkmamız gerekir. 23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünyada tek bir çocuk bayramı vardır. 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu.

 

Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan öğrenci Şevval Kılıç daha sonra Atatürk Ortaokulu öğrencisi arkadaşlarının isteklerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları Rıfat Özkan ve Mustafa Yiğit'e istekler hakkında talimatlar verdi.

 

Çocukların bayramını kutlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye'de kadar her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu idareciliği sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum” dedi.

 

Makam ziyareti sonunda, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

http://www.borhaber.net/egitim/belediye-baskanlik-makamina-sevval-kilic-oturdu-h16522.html

Posted by Bor Haber on 23 Nisan 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim