Bor İlçemiz Başpınar İlköğretim okulu 2009-2010 Öğretim yılında başarılı olan öğrencileri için ödül töreni düzenledi.
2009-2010 eğitim-öğretim  yılının En Kaliteli Ekibi ve En Başarılı Okulu seçilen Bor Başpınar İlköğretim Okulu, Okulun Aile Birliği yönetimince daha önceden alınan karar gereği başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.
Geçtiğimiz gün yapılan Törene Bor İlçe Kayamakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor Milli Eğitim Şube Müdürleri Kamil Ecer ve Bahattin Altınsoy ile Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur, öğrenciler ve velileri katıldı.  
Tören saat 12.30’da okul bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Mustafa Serinkaya’nın konuşması ile başladı. Serinkaya konuşmasında şunları söyledi ;’’ Öğrencilerimizin başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Mevcut öğrencilerime de bu ağabey ve ablalarını örnek almalarını istiyorum. Okulumuza katkılarından dolayı İlçe Kaymakamımız Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Adnan Solak’a teşekkür ediyorum’’ dedi. 
Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin başarılı öğrencilerden Niğde Fen Lisesini kazanan Recep Ekiciye hediyesini verdikten sonra yaptığı  konuşmada ; ‘’ Sınavlarda başarılı olup okullara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca okuldan mezun olan 55 öğrencinin bir çoğunun sınavlarda başarı kazanmasından dolayıda kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum.  Okul öğrencilerimize 2010-2011 eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum.’’Dedi
Niğde Anadolu Öğretmen Lisesini kazanan Samet Demirbaş’ a hediyesini Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat verdi. Başkan Erat ;   Başpınar İlköğretim Okulunun fiziki yetersizliğine rağmen gerek sosyal faaliyet alanında gerekse eğitim başarısı olarak kendisinden sık sık söz ettirdiğini, bundan ilçemizin yerel yöneticisi olarak büyük mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasına şöyle devam etti. “ İlçemizin yetiştirdiği iş adamlarımızdan Sayın Mehmet Güleç Beyefendi ile görüşmemiz esnasında kendisine Başpınar İlköğretimin başarılı bir okul olduğunu ancak  bina ihtiyacı olduğunu ilettim sağ olsunlar kendisi bizi kırmadı 24 derslikli bir okul yaptırmayı vaad etti, ve şuan ihale aşamasında, başpınar ilköğretim okulunun yeni binasında daha da başarılı olacağına inanıyorum. Dedi.
Yine bir başka başarılı öğrencilerden Münire  Tuğba Köse’ye ise hediyesini Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak vererek, Başpınar İlköğretim okulunun yönetici ve öğretmenleri ile çok iyi bir ekip olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.





 






Editör: TE Bilişim