Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Aybüke Ünal’e devretti.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adem Uygur, Müdür Yardımcısı Osman Acar, Öğretmen Filiz Demirci, öğrenciler Aybüke Ünal, Oktay Tosun, Deniz Çavdar, Ayşenur Evliyaoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.
 
Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Aybüke Ünal, “Yurdumuz çocukları başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum” dedi. Temsili Başkan Aybüke Ünal ayrıca, şehrin gelişimine katkı sağlaması açısından Niğde havaalanının yapılmasını da istedi.
 
Temsili Belediye Başkanı Aybüke Ünal; “Bugün benim için çok önemli nedeni ise, temsili olarak da olsa Belediye Başkanı olmamdır. Büyüklerden isteğimiz biz çocukları sadece bugün değil her gün hatırlamalarıdır. Çocuklarımızın daha iyi bir şekilde eğitim alabilmeleri ve kendilerini kanıtlamaları için imkanlar verilmeli. Şehrimizde okullarımıza verilen önemin yanı sıra, şehrinde gelişmesi gerekir. Bunun için gelişime katkı sağlayacağına inandığım havaalanının yapılması önem taşımaktadır. Havaalanı yapıldığında Niğde’nin gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 
Çocukların bayramını kutlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı.
 
Başkan Akdoğan; “Niğde’nin kalkınmasına fayda sağlayacak tüm projelerin yapılması için destek olmaya ve bunun için çaba harcamaya devam ediyoruz. Niğde’ye havaalanı yapılması konusunda Niğde Belediye Başkanı olarak girişimlerim var, olmaya da devam edecek. Havaalanı Niğde’nin ihtiyacı, artık havaalanı olmazsa olmaz noktasına gelindi. Baktığınızda hava yollarını kullanan yolcu kapasitelerin de artışlar var. Bu bakımdan Niğde’de havaalanı ihtiyaçtır. Yatırımcıların İstanbul’dan, İzmir’den, Avrupa’dan, gelmesine katkı sağlayacağı için havaalanı önemli. Özellikle Turizm açısından Niğde’ye havaalanı yapılması önem taşımaktadır” dedi.
 
Öğrenci arkadaşlarının Temsili Belediye Başkanı Aybüke Ünal’e yönettikleri soruların ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan günün anısına ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 5 Şubat Stadyumunda düzenlenen törenin ardından Niğde Belediyesi tarafından çocuklara meyve suyu ve pasta ikram edildi.
 




 
Editör: TE Bilişim