Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiriyor.

Başkan Özkan, Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde “Okudum, Hediye Ediyorum” Projesine farkındalık için düzenlenen programa katıldı. Programa Belediye Başkanı Rifat Özkan’ın yanısıra AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, okul müdürleri, idareciler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Kitap o kadar güzel, o kadar faydalı, o kadar hayırlı bir arkadaş ki sımsıkı sarılmak gerekiyor. Daha çok kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için bu projelerde vilayet olarak belediye olarak katkı sunacağız. Sadece kumbarayla ilgili değil. Belediye olarak özellikle insanlarımız kariyer de kazansınlar diye millet kıraathanesi projesini oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımızın okuma alışkanlığını elde etmeyi özellikle topluma empoze etti. Bizimde ilimizde açtığımız Millet Kıraathanelerinin köşelerinde kütüphaneler var. Neslimizin daha çok kitaptan yararlanması noktasında birbirimizle iletişim kuracağız” dedi.

Konuşmadan sonra Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna’yla birlikte kitap kumbarasına kitap hediye etti.
 
Editör: TE Bilişim