Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık Makamını bir süre öğrenciye bıraktı.
 
Bor İlçesinde; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Bor Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Türap Bayrak, İngilizce öğretmeni Nazmiye Akdağ ve okul öğrencileri Betül Gecegelen, Yasemin Kavaklı, Sinan Barkın Kocadağ ve Kemal Savaş Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaret etti.
 
Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde  Başkanlık makamını temsili olarak bir süre Bor Cumhuriyet İlköğretim okulu öğrencisi Betül Gecegelen’e bıraktı.
 
Makam koltuğuna oturan Gecegelen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Fen İşleri Müdürü Hasan Turgut’tan Bor Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Öğrenci Betül Gecegelen, temsili olarak da olsa Bor Belediye Başkanlığına oturmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “ Okul içerisinde ve çevresindeki yeşil saha olarak tahsis edilen boş alanlara ağaç dikilmesini, okullarda asfalt ihtiyacı olan yerlerin asfaltlanarak öğrencilerin toz ve çamur gibi olumsuz etkenlerden Belediye imkanları oranında yapılmasını. Çarşı merkezlerinde kaldırım işgallerinin iyi denetlenmesini, Bor İlçesinde yaşayan her bireyin çevreye daha duyarlı olunması gerekliliği ve bu çevre bilincinin daha da geliştirilmesi yönünde, okul öğrencilerinin her okul da çevre kulüplerinin desteklenmesini ve bu çevreci kulüp üyelerinin kentimizin her okulundaki öğrencileri bir araya getirecek seminerler yapılmasıyla çevreciliğe önderlik etmeleri gerekliliği ile birlikte, çöplerin çöp konteynlerine değil dışına ve yollara atılmasının hoş olmadığını ve halkımızın bu konuda bilgilendirilmesini istedi.






Editör: TE Bilişim