Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, 3 bin 500 öğretmene sıklamen çiçeği hediye etti. Okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Akdoğan, “bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızı sizler yetiştiriyorsunuz” dedi.

BAŞKAN AKDOĞAN’DAN ÖĞRETMENLERE SIKLAMEN JESTİ
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde farklı bir etkinliğe imza attı. Başkan Akdoğan’ın öğretmenler günü kutlama mesajının yer aldığı saksı içindeki kırmızı ve beyaz renkli sıklamen çiçekleri, Niğde merkez ve merkeze bağlı tüm belde ve köylerdeki okulların yönetici ve öğretmenlerine ulaştırıldı.  İsmen gönderilen yaklaşık 3 bin 500 çiçek, öğretmenler için sürpriz oldu.

OKULLARA 24 KASIM ZİYARETİ
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yalnız bırakmadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Akdoğan’ın ilk durağı  Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Sırasıyla Atatürk Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Akdoğan, daha sonra Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit de eşlik etti.

EMRİNİZDEYİZ
Başkan Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenlerin kutsal bir meslek icra ettiğine değinen Başkan Akdoğan, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde halkın huzurunu bozmaya yönelik terör eylemlerinin bir an önce son bulmasını diledi. Ülkenin yarınlarını ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı öğretmenlerin yetiştirdiğine vurgu yapan Başkan Akdoğan, “Sizler onlara ne verirseniz, onlar da sizden aldıklarıyla ülkemiz adına hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Bu noktada sizlere başarılar diliyorum. Hepinizin gününü kutluyorum. Niğde Belediyesi olarak ve bireysel olarak her zaman sizlerin emrinde olduğumuzun bilinmesini ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR
Niğde Belediyesi’nin öğretmen kökenli başkan yardımcısı Mustafa Yiğit de öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Mustafa Yiğit, her 100 öğretmenden 80’inin bir daha dünyaya gelse yeniden öğretmen olmak isteyeceğini vurguladı.

ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR
Öğretmenler de Başkan Akdoğan’ın çiçek jesti ve kutlama ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler.



 
Editör: TE Bilişim