Niğde Türk Ocakları Ocakbaşı sohbetinde Eğitim Yapımızı ele aldı. İl milli eğitim müdürü Ziya Eser'in konuşmacı olduğu program yoğun bir katılımla gerçekleşti


programa başlamasdan önce bir değerlendirmede bulunan Niğde Türk Ocağı Başkanı Gazi Karabulut şunları ifade etti


Niğde Türk Ocakları olarak göreve geldiğimiz günden itibaran tıpkı bizden önceki gönül dostları gibi biz de yoğun bir tempo ile çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.


her ay verdiğimiz büyük konferanslar, eğitimden tutun da ekonomiye kadar hazırladığımız ve uygulamaya soktuğumuz projeler, ocak başı sohbetleri, özel eğitim grupları ve sosyal faaliyetlerimizle milliyetçi büyük Türkiye için ilim-iman-ahlak-ülkü esasları doğrulutusunda sadece ve sadece Allah rızası için milletimize ve inançlarımıza hizmet etme gayretindeyiz.


daha sonra Eğitim Yapımız üzerine geniş bir değerlendirmede bulunan il Milli Eğitim Müdürü şu görüşlere yer verdi:
"Toplumumuzun gelişmesi istenilen güzel hedeflerin yakalanması ancak eğitim ile olur. bizlerin vazifesi de empati yapabilen, birbirine saygılı olan eğitimcilerle ülkemizi hak ettiği yere taşımaktır. bütün gayretimiz önce sevgi ile dolu eğitimciler yetiştirmektir. çünkü başarı isteniyorsa önce sevgi sahibi olmak gerekir. topluma ve öğrencilerine sevgi ile bakan ve hoşgörü sahibi olan idealist eğitimciler bu ülkenin büyümesinin ve gelişmesinin temel harcını oluşturacaktır."


Pek çok eğitimcinin yanı sıra sendika temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin  de katıldığı program soru cevap şeklinde geç saatlere kadar devam etti.














Editör: TE Bilişim