“Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ İlkesiyle yolan çıkan hayırsever iş insanı Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Niğde’de Bahçeşehir Koleji ile eğitimin öncüsü olmaya geliyor. 


Bahçeşehir Koleji’ni Nevşehir’e kazandıran ve Nevşehir’de eğitim sisteminin değişmesine vesile olan Halis Uluer, şimdi de Niğde’de Bahçeşehir Koleji ile eğitimi yapılandırmaya ve 21. yüzyıl anlayışını Niğde’ye getirmeye kararlı. 

“Kaliteli eğitim, her çocuğun hakkıdır.” inancı ile çıktığı yolda Niğde’de çok güzel ve hayırlı işler yapacaklarının bilincinde olan Halis Uluer, yatırımının Niğde’ye hayırlar getireceğine inandıklarını söyledi. Kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’de eğitimin öncüsü olan Bahçeşehir Kolejleri, KÖM (Kişiye Özgü Eğitim Modeli) Masret6, Çift Dilli Eğitim, Kodlama Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) ve Türkiye’de ilk STEM eğitimini uygulayarak eğitimde yeni bir çığır açmış ve vizyonunu misyonuyla birleştirmiştir. Niğde’ye açılacak olan Bahçeşehir Kampüsü, STEM+A Merkezi ve STEM+A eğitim modeli için hazırlanan kodlama ve robotik atölyeleri, fizik, kimya, biyoloji, fen, inovasyon ve deney laboratuvarının yanı sıra kapalı ve açık spor salonları, kütüphane, görsel sanatlar derslikleri, yüzme havuzu, 3D salonu, basketbol ve futbol sahası, tenis kortu yer alacaktır. Bahçeşehir Koleji Niğde Kampüsü’nün başta Niğde’mize olmak üzere ülkemize hayırlı olacağı ve 21. Yüzyıl eğitim anlayışının Niğde’ye yakışacağı inancındayız dedi. 

Editör: TE Bilişim