Niğde merkeze bağlı Bağlama Kasabası İlköğretim Okulu bu yıl ikincisini düzenlediği Geleneksel Bahar Şenliği ile öğrenci, öğretmen ve davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
 
Okul bahçesinde belde halkın büyük katılımıyla yapılan şenlikte bir konuşma yapan Bağlama İlköğretim Okulu Müdürü Veysel Aşgın, şenliğin bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirterek, kasaba halkının yoğun ilgisine teşekkür etti.
 
Okul tarihinde ilk defa bu kadar yoğun katılımla bir şenlik yaptıklarını belirten Okul Müdürü Aşgın, “Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte, okul tarihinde ilk defa bu kadar veliyi bir arada görmenin sevincini yaşıyoruz. Bu etkinliğimizin amacı halkla okulu kaynaştırmaktır. Ayrıca Öğretmen ve öğrencilerin ders işlemekle yetinmediklerini, derslerin yanında sene başından bu yana gerçekleştirdiğimiz pek çok sosyal etkinlik faaliyetlerini halkımıza sergilemek, kasaba halkının yaşamına renk katarak, onlara bunca işin gücün arasında eğlenme fırsatını vermektir” şeklinde konuştu.
 
Şenlik için bir aydır öğretmenlerin fedakârca çalışmalarına dikkat çeken Aşgın, “Şenliğimize isminin açıklanmasını istemeyen; maddi ve manevi yardımda bulanan, Bağlama kasabası halkına, İstanbul ve Niğde’deki tüm esnaf ve hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Şenlikte okul öğrencileri Bağlama halkı için hazırladıkları oyunları sergilerken halk ve öğrenciler büyük keyif aldı. Anasınıfı öğrencileri de ilk defa kep giyerek mezun olmanın memnuniyetini yaşadı.
Editör: TE Bilişim