Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve beraberindeki heyet Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ziyarette bulundu.

Heyet öncelikle, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  yönetiminin, Tıp Fakültesinin eğitim-öğretim altyapısının teknolojik olarak iyileştirilmesi konusundaki destek talebi doğrultusunda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesini ziyaret ederek Dekan Prof. Dr. Üner Kayabaş’tan Tıp Fakültesinin ihtiyaçlarıyla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı Üniversitede Yeni Medya ve İletişim Bölümü Açıldı

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve beraberindeki heyet ardından Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi   Dekanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Tıp Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Üner Kayabaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Selim Çınaroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Ramazan Zor da hazır bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Ayhan Şahenk Vakfının gerçekleştirdiği ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ve heyet ile paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını Ayhan Şahenk Vakfı’nın Üniversite olan özellikle tarımsal yükseköğretim alanındaki örnek destekleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür ederek noktaladı.

Ayhan Şahenk Vakfı Mütevelliler Kurulu Üyesi M. Berkay Ercanlı ise heyet adına yaptığı açıklamalarda, sürekli olarak gelişen ve büyüyen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne, imkanlar dahilinde ellerden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını ifade ederek, Üniversitemiz Tıp Fakültesine gerçekleştirdikleri ziyaretten oldukça memnun bir şekilde ayrıldıklarını ve Tıp Fakültemizin destek talebini Ayhan Şahenk Vakfı Yönetim Kurulunda değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaret programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim