Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk tarafından 1992 yılında kurulan; eğitim, kültür, sanat, sağlık, çevre, spor ve sosyal yardım alanlarında topluma hizmet etmek amacıyla çok sayıda projeyi hayata geçiren Ayhan Şahenk Vakfı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Niğde’de 1.000 ilköğretim öğrencisine giyim yardımı yapacak.

Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk’in topluma karşılıksız hizmet vermek amacıyla kurduğu Ayhan Şahenk Vakfı, eğitim ve sağlık konularında, geleceğin teminatı olan çocuklara her yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeyi sürdürüyor.

Ayhan Şahenk Vakfı, geleneksel sosyal yardım uygulamaları kapsamında bu yıl da Cumhuriyet Bayramı özelinde Niğde’de ilköğretim öğrencilerine giyim yardımı yapacak. Yardımlar, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile İl Merkezi’nde 400, Çamardı, Ulukışla, Bor, Çiftlik ve Altunhisar ilçelerinde 120 öğrenci olmak üzere toplam 1.000 öğrenciye ulaştırılacak.

Öğrencilerin beden ölçülerine göre hazırlanan Cumhuriyet Bayramı armağanları; 26 Ekim 2020 Pazartesi Günü Saat 10.00’da Niğde Merkez Atatürk Ortaokulu’nda öğrencilere dağıtılmak üzere İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince görevlendirilen yetkililere teslim edilecek.

Editör: TE Bilişim