Velilerle öğrenciler kermeste buluştu

Niğde Atatürk İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliğinin açtığı kermes büyük ilgi gördü. Okul Müdürü Adem Uygur, kermesten elde edilecek gelirin okul ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.
Kermeste, öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları tatlı, dolma, pasta, börek ve içecek çeşitleri satışa sunuldu. Okul bahçesinde açılan kermese okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Öğrenci velilerinin hazırladıkları birbirinden lezzetli, tatlı, dolma, pasta börek ve içecekler kermese katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.
Okul yararına açtıkları kermese gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Adem Uygur, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Amaçlarının hem öğretmen-veli kaynaşmasını sağlamak, hem de okul öğrencilerine katkı sunmak olduğunu dile getiren Uygur, katkıda bulunanlara teşekkür etti. Veliler de, düzenlenen bu etkinlikten memnun olduklarını belirterek, okula ve öğrencilere katkı sunmayı her zaman sürdüreceklerini ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim