Bor Atatürk Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün desteği ve Sayın Hayrünnisa Gül Hanımefendinin himayelerinde sürdürülen “Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyasına destek amacı ile 12 yaşında kaza sonucu engelli olan Serpil Durukan(27) adlı vatandaşımıza el ayak oldular.
 
Akülü elektrikli sandalye teslim törenine Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, lçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kamil Ecer, kul Müdürü Sami Adem, Öretmenler ve mahalle sakinleri katıldı. Okul Müdürü Sami Adem; "katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve akülü elektrikli sandalye temininde katkılarından dolayı İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu’na teşekkür ederim." dedi.
 
Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “Okul Müdürümüzü ve Öğretmenlerimizi kutluyorum , Bu kampanya, yaşamını engelli olarak sürdüren vatandaşlarımıza daha iyi bir gelecek kazandıracaktır, doğuştan veya sonradan oluşacak özürlerin azalmasında da çok önemli rol oynayacaktır. Çünkü biz biliyoruz ki en büyük engel eğitimsizliktir,” dedi.
 
Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin ; "Böyle anlamlı ve örnek bir çalışma yapan Okul Müdürü Sami Adem ve Öğretmenlerimize teşekkür ederim. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek insanlık borcunun yanı sıra  devlet olmanın da en önemli gereklerindendir, herkesin kendine düşeni yapacağını ve gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum." dedi.








Editör: TE Bilişim