Niğde Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.



 

Asfalt çalışmalarına devam eden Niğde Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Asfalt çalışmalarıyla Niğde'nin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Niğde Belediye Başkanlığı Niğde'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nar Mahallesinde ve İlhanlı Mahallesinde yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarının ardından Dere Mahallesinde çalışmaya başlayan Niğde Belediyesi asfalt ekipleri 7 ayda 140 bin metrekare asfalt serimi gerçekleştirdi. Dere mahallesinde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

7 ayda 140 bin  metre kare asfaltlama yapıldı

 

Niğde genelinde 2014 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte Aşağı Kayabaşı, Nar, İlhanlı, Burhan, Selçuk, Efendibey, İnönü, Şahinali, Yenice ve Dere Mahallesinin yanı sıra Atasanayi bölgesi olmak üzere toplam 32 bin  ton asfalt kullanılarak, 140 bin  metre kare, bir başka değişle 23 kilometre sıcak asfalt çalışması yapıldı. Diğer yandan soğuk asfalt yapım çalışmaları kapsamında 5 km yol sathi asfalt kaplama yapıldı.

 

Dere Mahallesine bayram hediyesi

 

Çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak bir çok alanda olduğu gibi asfaltlama işi ile ilgili de son sürat çalışmaya devam ediyoruz. Dere mahallemizde asfaltlama ve yeni yol çalışmalarında bulunuyoruz. Dere Mahallesi bu güne kadar ihmal edilmiş bir mahalle. Hem bu ihmali ortadan kaldırmak hem de bu mahalle sakinlerini tozdan topraktan kurtarma ve mahalle sakinlerine bir bayram hediyesi vermek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Dere Mahallesinde bir çalışma yapıyoruz. Böyle bir çalışma yapacağımızı mahalle sakinleri bilmiyordu. Mahalle sakinlerine de bir sürpriz yaptık. Yine önümüzdeki günlerde Dere Mahallemizde bir park çalışması da yaparak bu mahalle sakinlerine hediye edeceğiz. Çalışmaların başta Dere Mahallesi sakinlerimize, Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Asfalt çalışmalarını inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan daha sonra da Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Editör: TE Bilişim