ARÇELİK Firması Türkiye genelinde aralarında Niğde’nin de bulunduğu 30 İl’de yaptığı uygulama ile 500 kişinin katıldığı anket sonucu “Yılın Emekli Öğretmeni”ni seçti.

Niğde Merkez Dr. Sami Yağız Caddesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Arçelik Bayii Demir Limited Şirketi Ticaret’te Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen Öğretmenler Günü töreninde yapılan anketle Niğde’de “Yılın Emekli Öğretmeni” olarak Muharrem Çiftçibaşı’nın seçildiği belirlendi.

Niğde’de “Yılın Emekli Öğretmeni” seçilen Muharrem Çiftçibaşı’na Arçelik Firması tarafından başarı belgesi ve bir adet LG televizyon hediye edildi.  Yılın Emekli Öğretmeni seçilen Çiftçibaşı belgesini aldıktan sonra şahsına armağan edilen televizyonu bir Vakfa bağışlayacağını söyledi.

Türkiye genelinde aralarında Niğde’nin de bulunduğu 30 İl’de yaptığı uygulama ile 500 kişinin katıldığı anket sonucu “Yılın Emekli Öğretmeni”ni seçtiğini belirten Arçelik Bayii Demir Limited Şirketi Ticaret sahibi Emrah Özdemir; “Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Bir harf öğretenin 40 yıl kölesi oluruz diyen bir ecdadın nesliyiz” dedi. 

Arçelik Bayisi olarak ilk defa gerçekleştirdikleri, ''Yılın Emekli Öğretmeni''ni seçtiklerini ve hediye taktim ettiklerini belirten Emrah Özdemir, Öğretmen seçilirken, anket ve değerlendirmeler yapıldığına vurgu yaptı.

“Anket sonucunda seçilen emekli öğretmen Muharrem Çiftçibaşı'nı tebrik ediyorum” diyen Özdemir; “Kendisinin Yılın Emekli Öğretmeni seçilmesinden dolayı çam sakızı, çoban armağanı hediye taktim ettik. Katılan herkese gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Arçelik Bayiinde düzenlenen öğretmenler günü programına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, konuşmasında; “Bu vesile ile ben yine tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” diye konuştu.

Emekli öğretmen Muharrem Çiftçibaşı’nın ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilmesinin kendilerini ayrıca onurlandırdığını söyleyen Belediye Başkanı Akdoğan; “Muharrem Çiftçibaşı kardeşimizin hakikaten yılın öğretmeni olarak seçilmiş olması bizi ayrıca onurlandırdı. Bunu ifade etmek istiyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye genelinde aralarında Niğde’nin de bulunduğu 30 İl’de Arçelik firması tarafından ‘Yılın Emekli Öğretmeni” seçilmesi uygulamasının gerçekleştirilmesi nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Akdoğan; ”Sayın Valimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Akdoğan; “İlimizin sonuçta Başöğretmeni Sayın Valimiz, yani Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk biliyorsunuz. Niğde’de devletin yetkilisi Sayın valimiz olduğu için onun da günü kutlu olsun diyorum. Herkes saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Arçelik firmasının Öğretmenler Günü törenine katılan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ise, konuşmasına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek başlarken; “Bana bir görevi hatırlattı. Hem de gerekçesi ile hatırlattı. Kendisi sağ olsun” dedi.

Vali Kılıç; “Bugün buradaki programa katılan İl Milli Eğitim Müdürümüze, davetlilere ve Arçelik firması yetkililerine böyle bir anlamlı günü planladıkları için ve planladıkları çalışmayı başarı ile sonuçlandırdıkları için tebrik ediyorum. İnşallah bu tür çalışmaların devamı artarak gelir diye umuyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim