Bor Belediyesi ve Bor Kız Teknik Meslek Lisesi işbirliği ile düzenlenen eşya toplama kampanyasında toplanan eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başladı.


Kampanya dağıtım süresi 22 Haziran 2012 Cuma günü son bulacak. Yetkililer kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların kendi mahalle muhtarlarına müracaat etmeleri gerektiğini belirttiler.  Bor Kız Meslek Lisesi Sosyal Salonunda sergilenen eşyalar, mahalle muhtarlarının tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere verilecek.

Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Sırasöğütler Mahallesi Muhtarı Ayhan Düzgün, Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay ve Sokubaşı Mahallesi Muhtarı Yaşar Yıldız dağıtım kampanyasını başlattılar.


Bor Kaymakamı Muammer Balcı burada yaptığı açıklamada; “Bor Belediyemiz ve Kız Meslek Lisemizin ortaklaşa yürüttükleri anlamlı bir projeydi. Eşyalarımız kampanya döneminde toplanarak okulumuz tarafından temizlikleri ütüleri ve tamirleri yapılarak dağıtıma hazır hale getirildi. Halkımızın evlerindeki ihtiyaç fazlası, giysi, ayakkabı, oyuncak gibi malzemelerini getirerek kampanyaya destek oldular. Bugünde bu eşyalarımızın dağıtımına başlıyoruz.

Bu kampanyaya destek veren bütün vatandaşlarımıza, belediyemize, okullarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.


Bor Kız Meslek Lisesi Okul Müdürü Mustafa Korkmaz yaptığı konuşmada başta belediye başkanımız, kaymakamımız, muhtarlarımız ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiğini belirterek: “ Bor Belediyesi ve okulumuzun işbirliği içerisinde yürüttüğü kampanyada artık son noktaya gelmiş bulunuyoruz. Esasında değerlendirmiş olduğumuzda bu kampanyaya, ihtiyaç sahipleri dışında temelde bizim ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum, toplumsal birlik beraberlik içerisinde almaktan ziyade biraz daha cömert davranarak, belki bizim kullanmış olduğumuz ve belki de bizim kullandığımız eşyalarımızı toplumsal dayanışma anlamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyorsak ne mutlu bizlere.  Ümit ediyorum bu güzel çalışma neticesine ulaşır” dedi.

Konuşmaların ardından eşyaların dağıtımına başlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kendileri çocukları için uygun eşyaları aldılar.


Halen devam eden kampanyadan yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar Kız Meslek Lisesi Sosyal Salonuna müracaat etmeleri gerekmektedir.



Editör: TE Bilişim