Anlam Sağlık Meslek Lisesi’nde Cumhuriyet Coşkusu

 

Cumhuriyet Bayramı’nı her yıl renkli etkinliklerle kutlamayı gelenekselleştiren Anlam Sağlık Meslek Liseleri, Niğde Anlam Sağlık Meslek Lisesi olarak Cumhuriyetin 90.Yılı içinrenkli ve farklı kutlama etkinlikleri hazırladı.Niğde Özel Anlam Sağlık Meslek Lisesi Kültür ve Toplantı Salonu’nda Anlam Sağlık Meslek Lisesinde şiirler, sunumlar, konuşmalar ve şarkılarla Cumhuriyet coşkusu doruğa ulaştı.

Bağımsız ve özgür bir ülkede huzur ve barış içindeki yaşama; Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesi sayesinde kavuşulduğunu vurgulayan Niğde Özel Anlam Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Muharrem Çiftçibaşı: “Atatürk, tüm sözlerinde çok çalışmamız gerektiğini ve herkesin işini iyi yapmamız gerektiğini vurguluyor. İster doktor olalım, ister hemşire olalım, ister mühendis, öğretmen olalım. İşimizi çok iyi yapmamız gerekir. En büyük vatanseverlik te budur. Sizlerde şimdi tertipli düzenli olacaksınız, düzenli, planlı çalışacaksınız. İyi öğrenci olacaksınız. Yarında görevini severek ve başarıyla yürüten sağlık personeli olacaksınız.”şeklinde konuştu.

Niğde Özel Anlam Sağlık Meslek Lisesi Kültür ve Toplantı Salonu ’ndaCumhuriyetin 90.Yılı Özel Programı Sınıf Rehber Öğretmeni Şükrü Fatih YENMEZ’in organizesiyle 9-B sınıfı tarafından hazırlanan programdaşiirler, sunumlar, konuşmalar, gitar dinletisi ve şarkılarla sona erdi.





Editör: TE Bilişim