Sungurbey İlkokulu Bilgin Yumurcaklar Anasınıfı tarafından düzenlenen yılsonu gösterisi ve mezuniyet töreninde minik öğrencilerin muhteşem gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Semazen, ront, folklor, şiir, türkü ve şarkı gibi zengin içerikli programa çok sayıda veli katılırken öğrenciler tarafından hazırlanan sergi de ilgi ile gezildi.

Okulun gösteri salonunda düzenlenen programda ilk olarak koro halinde şarkılar ve türküler söyleyen öğrencilerin performansı görülmeye değerdi. Ardından sahne alan öğrencilerin Atam Rontu ilgi ile izlendi. Çiftetelli ve Çökertme oyunları ise adeta yetenek yarışı gibiydi. Programda Sakarya şiirinin iki öğrenci tarafından ezbere okunması ayakta alkışlandı. İngilizce söylenen şarkılar etkinliğe ayrı bir güzellik kattı. Daha sonra sahnelenen semazen gösterisi programın en çok dikkat çeken bölümlerindendi. Öğrencilerin buradaki performansı ve orijinal kıyafetleri izleyenlerden bol bol alkış aldı. Gecenin son bölümünde yılsonu başarı belgelerini alan öğrencilerin kep fırlatması büyükleri aratmadı. Programın ardından öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları eserlerin yer aldığı sergi gezildi.

Sungurbey İlkokulu Müdürü Eyüp Gedik, programı hazırlayan anasınıfı öğretmeni Merve Uyanık ve yardımcı personele teşekkür ederek öğrencilere eğitim hayatlarında başarı diledi.  


http://www.borhaber.net/egitim/anasinifi-ogrencileri-buyukleri-aratmadi-h16961.html

Posted by Bor Haber on 3 Haziran 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim