• DOLAR 32,57 %0.08
  • EURO 35,04 %0.57
  • ALTIN 2.435,42 %0.50
  • BİST100 9.778 %0.58
  • BITCOIN 64.210 %-4.01
  • ETHERIUM 3.150 %-3.58
25°

Akdoğan'a Teşekkür Üstüne Teşekkür

Niğde Belediyesi Niğde genelindeki bir çok okulun bahçesine asfalt attı. Durumdan hayli memnun olan bir çok okul yöneticisi ve öğrenciler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

OKUL BAHÇELERİ ASFALTLANMAYA DEVAM EDİLİYOR

 

 Hüdavend Hatun İşitme Engelliler Okul Bahçesi Asfaltlandı

 

Niğde Belediye Başkanlığı okul bahçelerinde gerçekleştirdiği asfaltlama ve düzenleme çalışmaları ile öğrenci, öğretmen ve velilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 

Niğde Belediye Başkanlığı asfaltlama çalışmaları kapsamında Niğde Anadolu Lisesi, Niğde Kırbağları Anadolu İmam Hatip Lisesi, Asım ve Zeynep Ecemiş İlkokulu, 5 Şubat Ortaokulu bahçesinde, Hazım Tepeyran İlkokulu, Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 75. Yıl Mustafa Altuncu İlkokulu ve Hüdavend Hatun İşitme Engelliler İlk ve Orta Okullarının bahçelerinin asfaltlanmasını sağlayarak eğitim öğretim yuvalarının güzelleştirmesini sağladı.

 

Hüdavend Hatun İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürü Adnan Gümüş; "Okulumuzun futbol, voleybol ve basketbol sahasının asfaltlanması yapıldı. Ayrıca okulumuzun önünde bulunan yolumuzun asfaltı yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a ve asfalt çalışmasında emeği geçen bütün personele teşekkür ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim
Editör Hakkında
Yorumlar