Niğde Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “Akademik Bilgi Sistemi (AKBİS) ve MÜDEK Anket Sistemi Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.


Mühendislik Fakültesi Amfi-1 Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Niğde Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Şener ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Elemanları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran’ın söz konusu yazılımlar hakkında yaptığı bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Programın devamında Rektör Prof. Dr. Adnan Görür tarafından, yazılımların hazırlanmasında emeği geçen Niğde  Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Ahmet Şakir Dokuz ve Arş. Gör. Mustafa Tarım’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Programın sonunda Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür de bir konuşma yaptı. Yapılan bu yazılımların son derece güzel ve verimli yazılımlar olduğunu belirten Rektör  bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilerleyen zamanda bu yazılımın daha fazla geliştirilip, üniversitenin genelinin bu yazılımdan faydalanmasını temenni ettiğini söyledi.

Konuşmasının devamında Manisa Soma’da meydana gelen maden kazasına da değinen Rektör Prof. Dr. Adnan Görür; “Milletimizi derin bir üzüntüye boğan bu elim kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, mahsur durumdaki madencilerimizin sağ salim kurtulmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kutsi Savaş Erduran’ın söz konusu yazılımlar hakkında yaptığı bilgilendirme sunumu ile devam etti.

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür de bir konuşma yaptı. Yapılan bu yazılımların son derece güzel ve verimli yazılımlar olduğunu belirten Rektörümüz bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilerleyen zamanda bu yazılımın daha fazla geliştirilip, üniversitenin genelinin bu yazılımdan faydalanmasını temenni ettiğini söyledi.

Konuşmasının devamında Soma’da meydana gelen maden kazasına da değinen Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür; “Milletimizi derin bir üzüntüye boğan bu elim kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, mahsur durumdaki madencilerimizin sağ salim kurtulmasını temenni ediyorum” diye konuştu.



Editör: TE Bilişim