Tanıtım Haber


 Niğde Üniversitesi öğrencileri için alternatif bir konaklama mekanı daha açıldı.


2015 yılı Temmuz ayında Niğde’de hizmet vermeye başlayan Akademi Apart, öncelikle kız öğrenci konseptiyle başlamıştır. Sonraki yıllarda erkek öğrenci blokları ile hizmet vermeye başlayacaktır. Ağırladığı öğrencilerin konforu için her türlü ayrıntıyı düşünerek barınma hizmetlerinin standartlarını zorlamayı amaçlayan Akademi Apart Niğde’nin tarihi ve doğal zenginlikleri içinde, deprem yönetmeliğine uygun olarak yeniden dizayn edilen binası ile siz değerli misafirlerimizin ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri bir arada sunmaktadır.

Binamızın ayrıca otobüs duraklarına 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde olması, Niğde Üniversitesi Kampüsü’ne hareket eden toplu taşıma araçlarını kullanmak durumunda olan öğrencilerin yaşamlarını kolaylaştırmaktadır. Ayrıca şehir merkezinde konumlanmış Akademi Apart önemli kurumlara yürüme mesafesindedir.

İç konsepti özel olarak dizayn edilen Akademi Apart’ta bir, iki, üç ve dört kişilik odalarda konaklama seçenekleri mevcuttur. Tamamı güneş alan odalarımız tasarlanırken her bir konuğumuzun ideal bireysel alana sahip olması temel ilkelerden birisi olarak belirlenmiştir. Bu geniş ve ferah ortamda kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Akademi Apart teras katındaki Kafe’si ile değerli misafirlerine Niğde’yi kuşbakışı izleme imkanı sağlarken, boş vakitlerini değerlendirebileceği nezih ve huzurlu bir ortam sunmaktadır. Teras Kafe belirli gün ve haftalarda sürprizlerle karşınıza çıkarken, siz değerli misafirlerimizin her türlü özel günlerinde kullanımına hazır konseptiyle, arkadaşlarınızı evinizde gibi ağırlayabileceksiniz.

Doğalgaz kombi, şifreli kapı girişi, güvenlik kamerası, LCD televizyon, uydu yayınları, çamaşır ve kurutma makineleri, ütü odası, sabah kahvaltısı, her katta çalışma salonları, sınırsız kablosuz internet hizmeti gibi standartlara sahip olan aparatımızda günlük temizlik hizmeti mevcuttur.



İletişim: 0 507 458 27 33  ( Müdür: Ayşegül YILMAZ UÇAN)


Web Sitemiz için TIKLAYIN

Facebook sayfamız için TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim