Niğde Halk Eğitim Müdürü Mehmet Altunok, Açık Öğretim Lisesi yeni kayıt döneminin 3 Eylül Pazartesi günü itibariyle başladığını ve başladığını belirterek 28 Eylül Cuma günü sona ereceğini belirterek kayıt yaptıracak kişilerin kayıtlarını son günü bırakmamalarını konusunda uyarılarda bulundu.

Niğde Halk Eğitim Müdürü Mehmet Altunok; “Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü olarak öğrencilere hizmet vermekteyiz.  Şu an itibariyle 6 bin 500 Açık Öğretim Lise öğrencimiz, 2 bin 500 de Açık Öğretim Ortaokul öğrencimiz bulunmaktadır. Bu öğrencilerimizin yeni kayıt ve kayıt yenileme dönemleri başlamış olup kayıtlarını son günü bırakmamalıdırlar.

Niğde Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü olarak vatandaşlara yönelik kursların devam ettiğini söyleyen Altunok; “Halk Eğitim Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın ayaklarına kadar giderek birebir konuşup oralarda kurs açmaya çalışıyoruz. Niğde halk eğitim merkez müdürlüğü olarak vatandaşlara açılan ve açılmak için müracaatların devam ettiğini söyleyen Altunok; “Diğer yandan Mahallelerimizde ve köylerimizde en yakın okullara giderek okul müdürleriyle irtibata geçerek bizimle hızlı bir şekilde irtibata geçerler. Vatandaşlarımız katılmak istediği kurslar hakkında okul yetkililerinden detaylı bilgi alabilirler. Halk eğitim müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın ayaklarına kadar gidip birebir konuşup oralarda kurs açmaya çalışıyoruz. ” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim