Niğde’nin en büyük Öğrenci Servis taşımacılığı ve turizm taşımacılığı yapan Acar Seyahat, araç filosuna 4 adet yeni otobüs ekledi.

 

 

Özel bir otobüs firmasından alınan 4 adet servis otobüsünün temsili anahtarı Acar Seyahat şirketine otobüs firması tarafından teslim edildi.

 

Niğde’de Öğrenci Servisleri 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Acar Seyahat Sahibi Asım Acar, ‘93 adet servisimizin tamamının kontrolden geçirilerek tüm eksiklikler giderilerek hizmete başladı. Üç nokta emniyet kemeri, dur lambası, okul taşıtı yazısı, otomatik kapı gibi bir servis aracında olması gereken tüm standartlar eksiksiz yerine getirildi. Bunun yanı sıra servis minibüsü şoförlerimiz gerek kılık-kıyafet ve gerekse öğrenci ile iletişim konusunda bilgilendirildiler’ dedi.

 

 

14 yıllık tecrübe sahibi olan Acar Seyahat araçlarında araç takip sistemleri ile takip edildiğini diğer yandan da İS09001/2000 kalite belgelerine sahip olduğunu söyleyen Acar, 'Karayolları yönetmenliğinin istemiş olduğu D.2 A.1 K.1 D.1 yetki belgesine sahibiz. Hedefimiz sürekli kalitemizi artırmak. Bu vesile tüm öğretmen ve öğrencilerimize 2013-2014 eğitim öğretim yılında üstün başarılar diliyorum. Öğrenci taşımacılığı yapan tüm minibüsçü arkadaşlarımıza da kazasız, belasız bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.





 

Editör: TE Bilişim