NESOB ve Niğde İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliği kapsamında açılan kurslarda sertifika almaya hak kazanan 75 kursiyere sertifikaları bugün Bahçeli Köşk Roma Havuzu’nda düzenlenecek olan törenle verilecek.
 
 Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Niğde İş-Kur İl Müdürlüğü iş birliği kapsamında açılmış olan Bilgisayarlı Ön Muhasebe, Satış Pazarlama Elemanlığı ve Web Tasarım Kurslarını başarı ile tamamlayan 75 kursiyere sertifikaları bugün saat 12:00’de Bahçeli Köşk Roma Havuzu’nda verilecek.Sertifika törenine Niğde Protokolünün ve NESOB’a bağlı 28 Oda Başkanı’nın katılması bekleniyor.
 
BİRÇOK PROJEYE İMZA ATACAĞIZ
        Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Fahri Eker "Niğde Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği olarak düzenlediğimiz bu kurslarımızın amacı, İlimizdeki işletmelerin ihtiyacı olan nitelikli eleman eksikliğini gidermek ve işsiz gençlerimizin iş bulmalarını temin etmektir. Geçmiş yıllarda Avrupa Birliği, ÖSDP Projeleri ve Kurumumuzun imkânları doğrultusunda bin'e yakın gencimize Mesleki Eğitim Kursları düzenlemiş bulunmaktayız" dedi.
 
2011 yılı içerisinde de İş-Kur ile ortaklaşa olarak gerçekleştirilecek olan bir çok projenin altına imza atacaklarını belirten Başkan Eker "Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak 2011 yılında yaklaşık 200 gencimize Dış Ticaret ve Pazarlama,Turizm Rehberliği,Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Garsonluk,Servis Elemanlığı ve Kaynakçılık Kursları açmayı planlamaktayız. Amacımız işsiz ve vasıfsız gençlerimize mesleki eğitim vererek, istihdam edilebilmelerini sağlamaktır" dedi. Yeni Yıldız Gazetesi/ Niğde


Editör: TE Bilişim