Kısa adı İŞKUR olan Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, Kurumları tarafından Niğde Kariyer ve İstihdam Buluşmalarının 3.’sünün düzenlenmesinin planlandığını söyledi.

Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, Niğde 3. Kariyer ve İstihdam Buluşmalarının 19 Aralık 2018 Çarşamba günü saat: 13.00-20.00 arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirileceğini belirtti.

Niğde 3. Kariyer ve İstihdam Buluşmaları programının zengin bir içeriğe sahip bulunduğuna işaret eden Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, açılışın ardından stand ziyaretleri yapılacağını, Yılın Enleri Ödül töreni düzenleneceğini bildirdi.

Niğde 3. Kariyer ve İstihdam Buluşmalarında uzman psikolog Ramazan Şimşek tarafından “Profesyonel İlişkilerde İletişim Yöntemleri”ni anlatacaklarına vurgu yapan Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, ardından İşverenlerden Girişimcilik ve Başarı Hikayelerinin sunulacağını ifade etti.

Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül, Eğitmen/Danışman Nail Şengün’ün ‘Sınıflardan Ofislere’ konulu sunum, Yönetim Danışmanı Özden Cengizoğlu’nun ise ‘Yönetim Danışmanlığı’ semineri gerçekleştireceklerinin altını çizdi.
 
Editör: TE Bilişim