Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı Kapsamında Kabul Edilen "2023 Eğitim Vizyonu Niğde Öğretmen Akademisi" Çalıştayını Ziyaret Etti. Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından verilen danışmanlık hizmeti ile yürütülen çalıştay sonrasında 2023 Eğitim Vizyonu Niğde Öğretmen Akademisi kurulacak.

Konu ile ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, "Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan proje ile kurmayı planladığımız 2023 Eğitim Vizyonu Niğde Öğretmen Akademisinin yol haritasını Öğretmen Akademisi Vakfının katkısı ile oluşturuyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, ilimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim. " dedi.

Öğretmen Akademisi Eğitimcisi Arzu Atasoy da " Ülkemizde birçok ilimizde il milli eğitim müdürlüğü tarafından Öğretmen Akademisi kuruldu. Burada ülkemizde bir ilk olarak profesyonel anlamda danışmanlık hizmeti alınarak yol haritası çiziliyor. Öğretmen Akademisi olarak bu alandaki tecrübelerimizi aktarmaktan ve burada olmaktan son derece memnunuz. Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. " dedi.

Editör: TE Bilişim