Türkiye’nin İlk ve Tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk tarafından sunulan “Öğrenci Servis Araçları Planlama ve Kontrol Sistemi” sayesinde veliler artık okul yolundaki çocuklarını izleyebiliyor.


Okulların açılması ile birlikte okul yollarındaki güvenlik konusu akıllara birçok soruyu getirmeye başlayacak. Çocuğum okula vardı mı? Serviste başına bir şey geldi mi? Servis şoförü aracı tehlikeli kullanıyor mu? FiloTürk Öğrenci Servis Araçları Planlama ve Kontrol Sistemi bu soruları aklınızdan tamamen çıkartacak.   


FiloTürk tarafından geliştirilen “Öğrenci Servis Araçları Planlama ve Kontrol Sistemi” sayesinde öğrencilerin doğru zamanda doğru yerlerden alındığının ve indirildiğinin kontrol edilmesi sağlanıyor. Araçların, veliler ve firma yöneticileri tarafından izlenebilmesi ile sürücü ihlalleri anında kontrol edilebiliyor ve hız ihlalleri önlenebiliyor.

FiloTürk Genel Müdürü Adil Masaracıoğlu sundukları hizmet hakkında “Anne-baba olarak çocuklarımızı okula götüren servisler hakkında bilgi almamız çocuğumuzun trafikte güven içinde olduğunu bilmemiz çok önemli. Sunduğumuz hizmet sayesinde yaklaşık 100 bin  anne-baba çocuklarının servise iniş biniş saatlerinden, şoförün servisi nasıl kullandığına kadar birçok bilgiye hızlı bir şekilde sahip olabiliyor. Kural ihlalleri durumunda da servis ve okul yönetimi anında bilgi sahibi olabiliyor, gerekli yaptırımlar uygulanıyor. Artık pek çok önde gelen eğitim kurumu servis anlaşmaları yaparken firmalardan bu sistemlerin kullanımını talep ediyor. Hedefimiz bu sistemlerin tüm Türkiye genelinde yaygınlaşması, çocuklarımızın okul yolunda güvende olmaları” dedi. 

 

Servisler Uydudan Takip Ediliyor, Okul Yolculukları Güvenli Hale Geliyor

GPS uyduları aracılığıyla araçların 7/24 internetten takip ve kontrol edilebilmesini baz alan sistemde çocuğunuzun servisi hakkında tüm bilgilere birkaç saniye içinde ulaşılabiliyor. Ayrıca servislerde araç içlerine entegre edilebilen kameralar sayesinde çocuklarınızı dilediğiniz zaman izleme şansınız bulunuyor.

Sistem sayesinde öğrencilerin servislere iniş/biniş bilgileri, izlenecek güzergahlar, adreslerin harita üzerinde konumlandırılması ve araç hız kontrolünün yapılması, sürücü kullanım profilinin elde edilmesi gibi birçok hayati bilgiye kısa sürede ulaşmak mümkün.

FiloTürk Hakkında

Bir Mobiliz kuruluşu olan FiloTürk, Türkiye’nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü’dür. Mobiliz Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi ürün ve hizmetlerinin satış ve satış sonrası destek hizmetlerini vermek amacıyla kurulan FiloTürk, şu an Türkiye’de toplam 110.000’in üzerinde araçta kullanılmakta, 10.000’in üzerinde çoğunluğu sektör liderlerinden oluşan saygın müşteri portföyüne Türkiye’nin 81 ilinde bulunan yaygın yetkili servis ağı ve satış kanalları ile en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermekte, 4442722 numaralı müşteri hizmetleri numarası ile tek bir merkezden satış ve satış sonrası teknik destek hizmetleri ile ilgili her konuda gerekli bilgi ve desteği sağlamaktadır. FiloTürk’ün Ankara’da Genel Müdürlük ofisi ile İstanbul’da Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.


Editör: TE Bilişim