Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Niğde'de yapılan Ak Parti kongresinde hızlı tren hattının Niğde'nin 20 kilometre uzağından geçeceğini söylemesi üzerine Kısa adı NİDEF olan İstanbul Niğde Dernekler Federasyonu sitemize bir açıklama göndererek Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkürlerini iletti. 

NİDEF Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada : Yaklaşık bir haftadır, NİĞDEF - İstanbul Niğde Dernekler Federasyonu 'in öncülüğünde, iç Anadolu'dan geçecek olan hızlı tren projesinde merkezi yer almayan , ülkemizin güzide illerinden, tarihte medeniyetlerin yaşatıldığı şehir , Niğde'miz için başlatmış olduğumuz kampanyamız 100.000 kişi sayısına ulaşarak , Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın da dikkatini çekmeyi başarmıştır.Bizatihi kendisi bugün Niğde'de , bu projenin Niğde merkeze yakın 20 kilometre mesafeden geçmesi için ek bir güzergah yapılacağını dile getirmiştir.

NİĞDEF Başkanı Sayın Av.Tuğrul Urhan'da konu ile alakalı olarak '' Tüm Nİğde'li hemşehrilerimize ve destek veren tüm halkımıza gönül dolusu teşekkürlerimizi , şahsım ve tüm NİĞDEF yönetimi adına sunarım. Niğde'nin vizyonu ve misyonu çok önemli olan bu projenin Nİğde'ye çok şeyler katacağından eminiz. Mutluyuz ve gururluyuz . Başbakanımıza da çok teşekkür ediyoruz. 
NİĞDEF Başkanımız Sayın Av.Tuğrul Urhan ayrıca ''Niğde'miz için hizmet düşüncesi olan herkesin arkasında, vatanımıza karşı art niyetli olanlarında karşısında her daim dimdik duracağız.'' dedi.

NİĞDEF YÖNETİMİ KURULU


 
Editör: TE Bilişim