Çiftlik ilçesi ile Yeşilgölcük arasındaki karayolu dar olduğu için büyük sorunlar yaşanıyordu. Yapılan girişimler neticesinde geçtiğimiz günlerde Karayolu ekipleri Çiftlik İlçesi Yeşilgölcük arasındaki yolu genişletme çalışmalarına başladı. 

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve beraberindeki heyet yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel ve eski il başkanlarından Yaşar Ataç'ın da olduğu heyet Çiftliği Niğde'ye bağlayan ve genişletme çalışmaları devam eden yol üzerinde incelemelerde bulundu. 

KETENÇİMENİ DAĞ YOLU İLE BİRLİKTE ÇİFLİK İLÇESİNE ULAŞIM ÇOK KOLAYLAŞACAK

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; Genişletme çalışmaları devam eden Çiftlik Yeşilgölcük yolunda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalara ek olarak yapılacakları tespit ettik. İnşallah Ketençimeni Dağ yolunun da tamamlanması ile Çiftlik ulaştırmada çağ atlamış olacak" dedi. 

Çiftilk Belediye Başkanı Serkan Güzel ise; Çiftlik - Yeşilgölcük  arası olan il yolumuzda devam eden iyileştirme ve genişletme çalışmalarını Milletvekilimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve İl Genel Meclis Üyemiz Bülent Küçüktuna, Ak Parti İl Başkanımız Emrah Özdemir ile  yerinde inceleyerek  sayın vekilimizden  yolla ilğili ek taleblerimizi ilettik. İlgileri için kendilerine teşekkürlerimi iletitiyorum" dedi. 

ÇİFTLİK'TE DERE ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Diğer yandan, Çiftlik İlçesinde sel ve taşkın koruma  çalışmaları devam ediyor. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Çiftlik ilçe merkezini de etkileyen sel felaketi yaşanmıştı. Bu tür sel ve taşkınların önlenmesi için ilçe merkezi ve köylerde çeşitli köprü ve düzenlemeler yapılıyor. Çiftlik ilçesi Asmasız  mahallesinde bulunan  4 metre genişliğindeki köprü yıkılarak yerine 15 metrelik  genişliğinde yeni köprü yapılıyor.  Dere ıslah çalışmaları kapsamında yapılan köprü tamamlanmak üzere. 

Haber: Selim GÖKEL
Editör: TE Bilişim