İlçelerimize bağlı köylerde ziyaretlerine devam eden Vali Yılmaz Şimşek; Çiftlik ilçesine bağlı Ovalıbağ, Çardak, Mahmutlu ve Kitreli köylerinde vatandaşlarla bir araya gerek; sorun, görüş ve talepleri dinledi.

İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Garip Gümüş ve ilgili kurum müdürleri birlikteliğinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Çiftlik Kaymakamı Adnan Doğan, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan Vali  Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi tarafından köylere yapılan ve yapımı devam eden yatırımları incelemesinin ardından köy sakinleri ile bir araya geldi.

Sırasıyla Ovalıbağ, Çardak, Mahmutlu ve Kitreli köylerinde düzenlenen toplantılarda konuşan Vali Yılmaz Şimşek, ilçe ve köyleri mümkün olduğunda sık ziyaret etmeye gayret ettiklerini ifade ederek, "Birinci amacımız vatandaşlarımızı köylerinde ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemektir. İletilen talepleri değerlendirmeye alıyoruz ve ilk olarak acil çözüm gerektirenler olmak üzere, her biri için çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz, ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza sağlanan tüm imkanların köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da sağlanması, aynı hizmeti alabilmeleridir. Bu konuda İl Özel İdaremiz gerekli hizmet ve yatırımları mümkün olduğunca sağlamaktadır. Bundan sonrada en iyi şekilde sağlamaya devam edecektir.

Az öncede söylediğim üzere ziyaretlerimiz sıklıkla devam edecek; sorunlarınızı ve taleplerinizi dinleyip ivedilikle çözüm yolu bulma konusunda elimizden gelen ne varsa yapacağız. Ama unutmayın ki; sizlere Valiliğimiz başta olmak üzere tüm kurumlarımızın kapıları sonuna kadar açıktır. Bir sorun olduğunda gerek muhtarlarımız aracılığıyla, gerek kaymakamlarımız aracılığıyla, gerekse sizler gelerek bize sorunları iletebilirsiniz.

Sizlerin en iyi hizmeti almanız bizim en önemli görevlerimiz arasında başta gelmektedir. Tüm kurumlarımızla birlikte bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim