Niğde’nin Çiftlik ilçe Belediye Başkanı Serkan Güzel’in ilçede gerçekleştirmiş olduğu sokak hayvanlarına yönelik barınaklar Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü de projeyi desteklemek amacıyla barınağın bulunduğu alanı ziyaret etti.

Ötgünlü ; “Hayvanlar devamlı biz insanların bakımlarına muhtaç olan varlıklardır. Bizde Başkanımızın sokak hayvanlarına karşı hassasiyet göstererek yaptırdığı barınakları Başkanımızın destekçisi olduğumuzu göstermek amacıyla ziyaret ettik, aynı zamanda Gençlik Merkezlerimizde hayvanlarımızla alakalı faaliyetlere önem veriyor ve destekliyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezlerimiz olarak bu tür projeleri her daim desteklemeye devam edeceğiz. Saygıdeğer Belediye Başkanımızı bu anlamda tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ötgünlü; “Soğuk kış gününde hayvanlarımızın aç kalmaması için doğaya yem bıraktık. Bu etkinliğimizi gerçekleştirirken arkadaşlarımızla birlikte çok eğlendik. Kara batıp çıktık ama iyi bir şeyler yapmanın huzuru var içimizde. Öte yandan gençlik merkezi üyelerimizin kendi emekleriyle yaptıkları kuş evleri, pet şişelerden yemlikler gibi birçok ev ve yuva yaparak ağaçlara takıyorlar. Emeği geçen tüm gençlik merkezi üyelerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim