MHP Çiftlik İlçe Başkanlığı binası düzenlenen törenle açıldı. 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine hızla yaklaşılırken ısınan siyaset arenasında MHP Çiftlik İlçe Başkanlığı binasının açılış töreni seçim mitingine dönüştü.

MHP Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Milletvekili Aday Adayları Hikmet Bekil, Yusuf Aydın, Ahmet Özbek, Mahide Yaramış ile partililerin ve davetlilerin katıldığı törende aday adayları yaptıkları konuşmalarda 12 Haziran’da yapılacak seçimlere hazır olduklarını dile getirdi.
 
MHP Niğde İl Başkanı Sevdi, Merkez İlçe Başkanı Yağmur, Aday Adayları Bekil ve Aydın İlçe Başkanlığı binasının açılış kurdelesini birlikte kesti. “Bu memleketin sahibi var” diyerek sözlerine başlayan programın açılış konuşmasını yapan Sevdi, “Amerika Dışişleri Bakanı’nın ortaya attığı ve bu güzel ülkenin Başbakanının Eş Başkanı olduğu Büyük Orta Doğu Projesi’nin bugün Afrika’da, Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta ‘İnsanlara demokrasi getireceğiz’ diyerek ülkeleri ne hale koyduklarına hepiniz şahitsiniz” dedi.
 
İKTİDAR KADAR PARAMIZ YOK AMA
MANGAL GİBİ YÜREĞİMİZ VAR
        12 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Seçimin parayla yüreğin savaşacağı bir seçim olacağını dile getiren MHP Aday Adayı Hikmet Bekil, “İktidar partisi milletvekili aday adayları gibi paramız yok ama bizim mangal gibi yüreğimiz var” dedi.
 
Sık sık alkışlarla bölünen konuşmasında yürekli insanlara güvenerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin idaresine talip olduklarını dile getiren Bekil, iktidar partisini eleştirdi.
 
 8 yılı aşkın bir süredir Türkiye’yi tek başına idare eden AKP Hükümeti’nin Türkiye’yi her geçen gün biraz daha handikap ve sıkıntı içerisine sürüklediğini söyleyen Hikmet Bekil ‘’Çok fazla uzağa gitmeye gerek yok. Yaklaşık 2 ay içerisinde Afrika’dan başlayan ve Türkiye’ye kadar gelen ayaklanmalar tesadüf değildir. Bu ayaklanmaların yarın Türkiye’de olmayacağının hiçbir şekilde garantisi yoktur. 7 yüz 89 bin kilometrelik alan içerisinde yer alan 73 milyon insan var. Bir o kadar daha insan daha besleyecek arazi ve topraklarımız var, yeter ki Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için hep birlikte olalım’’dedi.
 
12 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI
 
Niğde Milletvekili Adaylığına talip olan Ahmet Özbek ise 12 Haziran seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve 10 bin yıllık Türk tarihinin dönüm noktasından biri olacağını ifade etti. Özbek, ‘’Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durumların yanı sıra ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı dışarıdan yapılan tahrikler sonucunda artık Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin Ses ver Türkiye talebine ben elimi vererek cevap veriyorum’’dedi.
 
MELENDİZ HALKI ŞAMARI İNDİRECEK
 
MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Yusuf Aydın; ’’İstiklal Marşı’mızın, Andımız’ın bile okunmasını istemiyorlar ama bunu yapanlara Melendiz halkı şamarı indirecek. Hazır ol TBMM Melendiz’in çocuğu geliyor’’dedi. Aydın, 12 Haziran’da Melendiz’in ve Niğde’nin sesinin artık TBMM’de duyulacağını söyledi. Aday Adayı Mahide Yaramış, Niğde’nin Türkiye’nin sorunlarını çözebilmek için yola çıktıklarını belirtirken, yapılan konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Çiftlik İlçe Başkanlığı binasının açılışı gerçekleştirildi.
 
Editör: TE Bilişim