Melendizliler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğine  Bölge Belediye Başkanlarından Tam Destek.

 

Melendizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Çiftlik İlçeye bağlı belde belediye başkanları ve Siyasi partilerin İlce başkanları Grand otelde yemekte buluştular.

Derneğin düzenlediği yemekte Dernek yönetim kurulu, Divarlı, Kitreli, azatlı ve Bozköy belediye başkanları ile siyasi partilerin Çiftlik İlce başkanları da hazır bulundu.

 Açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Sebahattin Altındağ misafirlerine katılımdan dolayı teşekkür etti.   “Kıymetli arkadaşlarım;  öncelikle içerisinde bulunduğumuz  14-20 nisan  Kutlu Doğum Haftası olması sebebi ile kısaca değinmek istiyorum. İnşallah sohbetimizde analım ki bir araya gelmemizin bereketi artmış olsun.

İnsanlık tarihinin İnsanın yaradılışından sonra en önemli hadisesi, Yüce Peygamberimizin,  Âlemlere rahmet ve insanlığı İslam’la şereflendirmek üzere gönderilişinin 1442. Yılını kutluyoruz.

 Bu vesile ile Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Kutlu Doğum haftasında  anmak yerine yaşayarak  anlayıp hayatımıza rehber edinmeyi,  güzel yurdumuzun, vatanımızın huzur ve mutluluğuna, milletimizin birlik, beraberlik ve dostluğuna, kardeşliğine, vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum.” Dedi.

Dernek başkanı Sebahattin Altındağ misafirlerine dernek çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi ve bundan sonra yapacakları konusunda bilgi verdi.  Derneğin kurumsallaşması için gerekli çalışmaları hızla yapmaya devam ettiklerine belirten başkan ; “Derneğimizin bir merkeze ihtiyacı vardı ve bunu hazırladık en kısa sürede açılışını yapıp bölge insanımıza ve merkezde yaşayan hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz.  Dernek merkezimiz tüm köylerimizin, belde belediyelerimizin ve başkanlarımızın, İlce belediyemiz ve başkanımızın hizmetinde olacak onların Niğde merkezdeki ofisi gibi çalışacaktır. Böylece Melendiz bölgemizdeki tüm birimlerin sürekli ulaşabileceği bir sekretarya oluşturmuş olduk. Paylaşacağımız bu mekan birlik ve beraberliğimizi artıracak ve ortak projeleri değerlendireceğimiz, tartışacağımız buluşma noktası olacaktır.

 Tüm belediye başkanlarımızdan ve siyasi partilerimizin  ilce başkanlarından bölgemizin sorunlarını derneğimizin oluşturduğu bu platforma taşımanızı bekliyorum.  Derneğimiz sorunların çözümünde ve hizmet almada hiçbir siyasi beklenti ve kaygı taşımadan kamuoyu oluştursun ve çözüme katkı sağlasın.  ” dedi.

 Sebahattin Altındağ’ın açılış konuşmasını ardından belde belediye başkanları  ve Siyasi parti İlçe başkanları da söz alarak Derneğin çalışmalarında her zaman yer almak istediklerini belirtiler. Bizler beldelerimizde farklı siyasi partileri temsil etsek te Derneğimiz hepimizi kucaklayan bir sivil toplum örgütü olmuştur , şu ana kadar derneğimizin yanında olmaya gayret ettik ama bundan sonra daha da güçlü bir şekilde destek olmaya hazırız dediler.




 

Editör: TE Bilişim