AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun ilçe ve köy ziyaretleri hız kesmeden devam ederken, önceki günkü durağında Çiftlik ilçesi vardı. Kavaklıoğlu, Çiftlik ziyareti kapsamında Azatlı, Bozköy, Divarlı, Kitreli beldeleriyle Çardak ve Ovalıbağ köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Belde ve köy esnaflarının yanı sıra Kıraathaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Kavaklıoğlu, Çiftlik’in köy ve beldelerine eli boş gitmedi. Göletten sulama projesine, alt yapıdan eğitime önemli yatırım müjdeleri veren Kavaklıoğlu’na Melendizlilerden gördükleri destek ve ilgiden ötürü teşekkür geldi.

Azatlılara gölet müjdesi

Milletvekili Kavaklıoğlu’nun ziyaretlerde ilk durağı Azatlı’ydı. Azatlı beldesinde esnaf ziyaretleri yapan AK Partililer kıraathaneleri de gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler. Ziyaretlerde büyük il gören Kavaklıoğlu, Azatlı göletinin ve kapalı sistem sulama projesinin birkaç gün içerisinde inşaat ihalesine çıkacağı müjdesini verdi.  Ayrıca Azatlı’nın 2012 yılı içerisinde kanalizasyon sorunun sağlanan 5 Milyon TL’lik altyapı projesiyle çözüldüğünü kaydetti. Küllüce mahallesi mahallesinde de vatandaşlarla buluşan Kavaklıoğlu, İlbank desteğiyle içme suyu hattının yapılacağını ve 400 Bin TL’lik muhtelif malzeme ve iş makinesini desteği sağlandığını belirtti.


Divarlı ve Bozköy’de altyapı teşekkürü

Bozköy beldesinde de esnafını gezen AK Partililer, vatandaşlarla da sohbet ederek sorunlarını dinlediler. Belde içinde bazı incelemelerde bulunan Kavaklıoğlu’na Belediye Başkanı Hüseyin Aslan ve Bozköylüler alt yapı sorunlarının sağlanan yaklaşık 10 Milyon TL destekle aşılacak olmasından dolayı teşekkür ettiler. Divarlı ziyaretinde ise Belediye Başkanı Rüstem Cullaz altyapıdan ulaşıma çevre düzenlemesinden nakdi desteğe beldelerinin önemli hizmetler aldığını söyledi. Cullaz sadece alt yapı için yarısı hibe 6 Milyon TL destek gördüklerini belirtti. Divarlı esnafını da gezen AK Partililer, belediye başkanlığını da ziyaret ederek beldenin ihtiyaçlarını görüştüler.


Ovalıbağ ve Mahmutlu’da da esnaf ve kıraathaneler ziyaret edildi. Köy muhtarı Mehmet Ali Çekinmez, AK Partililere köylerine yönelik ilgi ve desteklerden ötürü teşekkür ederken, Ovalıbağ’ın aldığı hizmetlerle büyük oranda eksiklerini tamamladığını söyledi.  Mahmutlu köyünde de gölet isteği vardı. Kavaklıoğlu, Mahmutlu göletinin de ihale sürecinin yakında aktif hale geleceğini önümüzdeki yıl da köyün gölete kavuşacağını belirtti. Bir sonraki durak olan Çardak köyünde ise büyük oranda parke taşı ihtiyacı karşılandığı bazı küçük ihtiyaçların kaldığı ifade edilirken Kavaklıoğlu köyün ihtiyaçları için takipte olmaya devam edeceklerini vurguladı.


Çiftlik ilçesi belde ve köylerini ziyarette Kavaklıoğlu’na İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Yönetim Kurulu üyeleri Can Demiryel, Ali Dede Tekin ve Cumali Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek, Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, Bozköy Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, İl Genel Meclis üyeleri Muhsin Koçoğlu ve Ramazan Ceylan ile çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti. Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyleyerek önemli yatırımlar alan ilçelerinin ulaşım ve sağlık sektörlerinde de önümüzdeki dönemde ciddi destek göreceğini ifade ederek milletvekillerine teşekkür etti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim