Niğde’nin Çiftlik ilçe Kaymakamı Vahit Yılmaz ve Çiftlik ilçe Devlet Hastanesi müdürü Barış Sevdi ile birlikte ilçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.

Niğde’nin Çiftlik ilçe Kaymakamı Vahit Yılmaz ve Çiftlik ilçe Devlet Hastanesi müdürü Barış Sevdi ile birlikte Çiftlik ilçe Devlet Hastanesinde İncelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra hastane acil servisine geçen Kaymakam Yılmaz, burada hastaları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Yılmaz'a teşekkür eden vatandaşlar, "Kaymakamımız bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ederiz. Sorun ve sıkıntılarımız olduğunda kapısını çalabileceğimiz ve bizimle ilgilenecek bir kaymakamımızın olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Allah kaymakamdan razı olsun" dediler.

Kaymakam yılmaz ise, hasta ve hasta yakınlarının sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra, yatan hasta servisine çıktı. Yatan hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Yılmaz, hasta ve hasta yakını çocuklar için hazırlanan hediye paketlerini verdi. Kaymakam Yılmaz, daha sonra hastaneden ayrıldı.

Kaymakam Yılmaz, “İlçemizdeki devlet hastanesini her fırsatta ziyaret ederek, hastane yetkililerinden gerekli bilgileri alıyorum. Varsa hastanemizin bir eksiği ise gidermeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın sağlığı bizler için çok önemlidir. Devletimiz, vatandaşlarımızın güzel ve sağlıklı yaşaması için vardır. Devletimiz bizleri vatandaşımıza hizmet etmek için atamıştır. ‘Halkını yaşat ki devlet yaşasın’ düşüncesi ile hizmetlerimizi yapıyoruz. Daha kaliteli ve güzel bir sağlık hizmeti sunarak, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamına katkıda bulunacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim