İş Adamı Yusuf Aydın, MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday Adayı olan İş Adamı Yusuf   Aydın parti binasında düzenlenen programda adaylık başvurusunu içeren belgelerini İl Başkanı Şakir Sevdi’ye teslim etti.
 
        MHP il binasında dün öğle saatlerinde düzenlenen programa MHP Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi,Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Kadın Kolları Başkanları yanı sıra diğer aday adayları ve partililer büyük ilgi gösterdi.
             Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday adaylığını açıklayan İş Adamı Yusuf Aydın, Niğde’ye Kalsit Fabrikası kurmayı, entegre tesisleri ve üniversitenin kollarını bütün ilçelerimize götürmeyi düşünüyorum” dedi.
      Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aday Adaylığını açıklayan İş Adamı Yusuf Aydın,1968 yılında Niğde’nin Çiftlik İlçesi Mahmutlu Kasabası’nda doğduğunu belirterek, “ Evli ve 2 çocuk babasıyım iş adamıyım yurt dışında 2 tane şirketim var. Bunun yanında Kazakistan’a 23 otobüs filosuyla işçi taşımacılığı da yapıyorum” dedi.
       İl Yönetimdeki arkadaşları, çevre ve dostları ile seçim bölgesi olan Melendiz halkının yoğun isteği üzerine MHP’den aday adayı olduğunu dile getiren Aydın,“Niğde halkı ve Genel Merkezimiz ile Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli de uygun görürse memleketim olan Niğde’ye en iyi hizmeti verebilmek için bu yola çıktım.Partimizin çitasını yükseltmeye ve bayrağı taşımaya hazır olduğumuzu buradan ifade etmek istiyorum”dedi.
              Aydın Niğde’nin Kalsit yönüyle ciddi zenginliklere sahip bir il olduğunu da belirterek, “ Şirketimizin bünyesinde bir Kalsit fabrikası kurmayı düşünüyoruz. Entegre tesisleri ve üniversitenin kollarını bütün ilçelerimize götürmeyi hedefliyoruz. Bütün bu projelerimizi devlet destekli değil özel sektör destekli yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim