Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yaz spor kurslarının birinci bölümünde bayramdan önceki etkinliklerinde, ilçede bulunan kuran kursları arasında futsal turnuvası düzenlendi.

  

Çitflik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ; Amacımız yaz spor kursları etkinlikleri adı altında kuran kurslarına giden öğrencilerin spor yapmalarını, kurslardan kalan vakitlerini spor salonumuzda eğlenerek geçirmelerini ve ilçede bulunan bütün kuran kursu öğrencilerinin sosyalleşmesini ve birbirleri ile iletişim halinde olmalarını sağlamak olduğunu söyleyen İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ katılan bütün öğrencilere, kuran kursu hocası ve bizleri kırmayıp aramıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfi Doğan'a, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Erdal ÖZER’E, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Küçük'e, Çiftlik Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın İhsan YÜKSEL’E katılımlarından dolayı teşekkür ederim dedi. Bu etkinliklerin ve kursların ikinci bölümünün bayramdan sonra devam edeceğini söyledi.

 

Turnuvaya toplam 16 kuran kursu katıldı. Turnuvada dereceye giren öğrenciler ve takımlar ödüllendirildi. Birinci olan Merkez Eski Camii Kuran Kursu'na ödüllerini Çiftlik Kaymakamı Hüseyin BAŞ,  İkinci olan Divarlı Kasabası Camii Kuran Kursu'na ödüllerini Çiftlik Belediye Başkanı Yusuf ÖCAL,  Üçüncü olan takıma ödüllerini Çiftlik Adliyesi Savcısı Serkan AKMAN verdi.

 








Editör: TE Bilişim