Niğde'nin Çiftlik İlçesinde Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Öğretmen Buluşmaları” toplantısı yapıldı. Çiftlik ilçesindeki öğretmenlere konuşan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Zor şartlar altında çalışan eğitimcilerimizi kutluyorum” dedi.


Çiftlik Mustafa Kemal Ortaokulu Toplantı salonunda Çiftlik merkez, köy ve kasabalarında çalışan idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenliğin bir vicdan işi olduğunu söyledi. Başarıyı artırmanın üstün çalışma sonucu ortaya çıkacağını söyleyen Ekinci, “Bizler koltukta oturup yöneticilik yapmak istemiyoruz. Alanlara inip, sizlerin yanınızda olup birlikte yürümek istiyoruz. Beraber bir yolda yürüyorsak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Birbirimizin kusurunu aramak yerine birbirimize deste olalım ve mesleğimizi en güzel şekilde yapalım” diye konuştu. Ekinci, özveriyle görev yapan idareci ve öğretmenlere teşekkür ettikten sonra, öğretmenlerden gelen soruları da cevaplandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Durak, Yusuf Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Doğan ile birlikte Çiftlik Kaymakamı Uğur Köroğlu'nu da ziyaret etti. 

Editör: TE Bilişim