Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yaz spor kursları kapsamında açılan badminton, futsal, taekwondo, bisiklet ve kick-boks gibi branşlarda Çiftlikli öğrenciler yaz tatillerini sporla dolu dolu geçirdiler.

 

İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ kapalı spor salonumuzun, her zaman öğrenciler ve sporcuların kullanabilecekleri bir alan olduğunu benimsetmek, sosyal ve sportif faaliyetleri geliştirerek spor ortamında bulunmalarını sağlamak, arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek ve bağları güçlendirmek, ruh ve beden sağlığını geliştirerek bunu okula ve derslere taşımayı amaçlamakta bir araç olduğunu belirtti.  

Özellikle Kur’an Kurslarına giden öğrencilerin kurs harici zamanlarını salonda düzenlenen futsal turnuvalarında ve spor kurslarında geçirdikleri,  Taekwondo sporcularının Niğde'deki farklı spor kulüpleri ile  yapılan ortak antrenmanlara katılmaları yine onların unutamayacakları etkinlikler yapıldı.

 Bisikletle yapılan etkinliklerle öğrenciler ilçe içinde özgürlüğü yaşamanın keyfine vardılar.  Bütün Çiftlikli öğrencilere, sporculara ve onların velilerine kurslara katılımlarından dolayı teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan YILMAZ yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilere başarı dileklerini iletti ve desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’a teşekkür etti.






Editör: TE Bilişim