Niğde Valiliğinin Koordinasyonunda Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen SODES "Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek " projesi kapsamında Çiftlik İlçesindeki öğrencilere  Ankara gezisi düzenlendi.

Proje kapsamında geziye Çiftlik İlçesinde devam etmekte olan spor kurslarının kursiyerlerinden  oluşan 45 kişilik grup öğrenci grubu ,güreş antrönörü milli güreşci İbrahim Yıldız, Hentbol antrenörü Fatih Tuncay ve Dilek Özkan katıldı.

Gezi kapsamında Hacı Bayram Veli camisi, türbesi,çarşısı , Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetler Müzesi, I. Türkiye Büyük Millet Meclisi binası, II. Türkiye Büyük Millet Meclisi binası, Anıtkabir, Alışveriş merkezi ve Anakara´nın merkezi yerleri ziyaret edildi.

Gezi ile ilglili bilgi veren koordinatör  İbrahim Halil Ulaş kültür ve doğa amaçlı yapılan faliyetin SODES Projesinin bir parçası oladuğunu bu vesile ile daha önce Çiftlik dışına çıkmamış olan bir çok öğrencinin Başkentimizi görme fırsatı yakaladığını belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Erdoğan Çelik´e ve Çiftlik Kaymakamımız sayın Çağlar PARTAL´a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

 
Editör: TE Bilişim