AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş, Çiftlik ilçesinin sulamadan alt yapıya eğitimden ulaşıma aldığı yatırımlarla en verimli çağını yaşadığını söyledi.


AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş ve Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz’dan oluşan Çiftlik heyeti geçtiğimiz günlerde, bazı Bakanlıklarda birtakım görüşme ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’daydı. Ankara çıkarmasında heyet, İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Haluk Bilgin ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Davulcu ile görüşerek bazı projeleri masaya yatırdılar. Çiftliklilere Çavdarlı Belediye Başkanı Duran Çatal da eşlik etti.

AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş yaptığı açıklamada oldukça verimli görüşmelerde bulunduklarını ve projelere yardım konusunda destek göreceklerini söyledi. Son dönemde ilçelerinin oldukça verimli yatırımlar almaktan memnun olduklarını belirten Taş, sulamadan alt yapıya eğitimden ulaşıma çok sayıda proje kazandıklarını vurguladı. Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğu ve Ömer Selvi’den Çiftlik’e yeni yatırımlar konusunda büyük destek gördüklerini kaydeden Taş, kendilerine müteşekkir olduklarını söyledi. 

Çiftlik’e doğru reçete

Öte yandan Çiftlik’te ulaşım alanında Divarlı-Güzelyurt yolu ile Çiftlik-Kayırlı yolunda yenileme ve genişletme çalışmaları hız kesmeden sürerken tüm Çiftliklilerin heyecanla takip ettiği Tepeköy-Çiftlik yolunun yenilenmesi işinde ise proje aşaması Karayolları Bölge Müdürlüğünce sürdürülüyor.  Taş bu projeyle ilgili de geçtiğimiz günlerde Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar ile görüştüklerini kaydetti. Çiftlik’in beldelerinin alt yapısına ise 20 Milyon TL’den fazla destek sağlandığı bildirildi. Azatlı Belediyesi’nin 5 Milyon TL proje bedelli kanalizasyon tesisi inşaatı, Divarlı Belediyesi’nin 6,1 Milyon TL proje bedelli kanalizasyon tesisi inşaatı, Bozköy Belediyesi’nin yaklaşık 10 Milyon TL proje bedelli kanalizasyon tesisi inşaatı projeleriyle beldelerin alt yapı sorunları tarihe kavuşacak.

AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Taş, ayrıca Alpaslan Kavaklıoğlu’nun eğitime sağladığı 5 Milyon TL’lik ödenek desteği sayesinde okulların ihtiyaçlarının bir bir giderildiğini kaydederek Kavaklıoğlu’na teşekkür etti. İlçe hastanesinin yeniden yapılacağını da söyleyen Taş, projesi tamamlanan yeni hastanenin yapımıyla da ilçenin en önemli ihtiyacının karşılanacağını belirtti. Çiftlik’in yatırımlardan fazlasıyla nasibini almasında, yatırımların ve projelerin kazanılmasında sürekli devrede olan AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş’ın büyük çabası ve özverisinin etkili olduğu da vurgulanıyor.

Kavaklıoğlu’ndan Şeyhlerlilere müjde

AK Parti’nin istikrarlı ve adaletli yönetim anlayışından Çiftlik ilçesinin de doğru yatırımlarla nasibi aldığını ifade eden Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Çiftlik’i bulunduğu yerden daha iyi bir yere taşıma ideali ile çalıştıklarını söyledi. Kavaklıoğlu “Bu yatırımları babamızın parasıyla yapmıyoruz ülkenin kaynaklarını doğru yönetiyoruz heba etmiyoruz. Derenin suyuyla, milletin değirmenin çarkını çeviriyoruz. Çiftlik’in önceliklerini biliyoruz ve sağlık ile ulaşımda ilçenin çehresini değiştirecek yatırımları özenle takip ediyoruz“ diye konuştu. Sulama projeleriyle köylünün yüzünün gülmeye başladığını söyleyen Kavaklıoğlu, bir müjde de vererek geçtiğimiz günlerde Şeyhler Göleti ihale sürecinin tamamlandığını Şeyhler’in 550 Bin TL’nin üstünde bir sulama yatırımına kavuşacağını sözlerine ekledi.





Editör: TE Bilişim