Çiftlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçlarıyla sonuçlandı.

 

Çitflik kurumlarını kapsayan 14 takımın katıldığı turnuva yoğun ilgi gördü.  Çiftlik İlçesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ramazan Yılmaz turnuva sonunda yaptığı açıklama da: Amaçlarının İlçe Kapalı Spor Salonu’nun ilçedeki bütün kamu çalışanlarının kullanacağı bir alan olduğunu benimsetmek, sosyal ve sportif faaliyetleri geliştirerek spor ortamında bulunmalarını sağlamak, arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek ve bağları güçlendirmek, ruh ve beden sağlığını geliştirerek bunu çalışma alanlarımıza taşımak olduğunu belirtti.

 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ramazan Yılmaz bu tür etkinliklerin hem kamu çalışanları için hem de öğrenciler ve sporcular için devam edeceğini söyledi.

 

Dereceye girerek birinci olan Çiftlik Spor Kulübü ödülünü Çiftlik Belediye Başkanı Serkan GÜZEL'den, ikinci olan Divarlı Belediyesi takımı ödüllerini Divarlı Belediye Başkanı Mustafa BALCAN'dan ve üçüncü olan Asmasız Ortaokulu takımı ödüllerini Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ÇELİK'ten aldılar.

Editör: TE Bilişim