Niğde İli çiftlik İlçesinde Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmakta ikenNiğde Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Yusuf Tüfekçi'ye veda yemeği düzenlendi. 

Çiftlik ilçesinde düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakam Vekili Hamit Genç, Belediye Başkanları, Cumhuriyet Savcısı, Garnizon Komutanı, Daire amirleri okullarda görevli idareciler ve personel katıldı. Yemek sonrası konuşma yapan Yusuf Tüfekçi " Çiftlik İlçesinde 13 yıl önce geldim ve burada öğretmen olarak göreve başladım. Okul müdürlüğü, şube müdürlüğü ve 6 yıla yakın bir süredir de Milli Eğitim Müdürlüğüyapıyorum. Buradan ayrılıyor olmam beni hüzünlendiriyor. Ama Niğde'de de Melendiz'in temsilcisi olmaya devam edeceğim. Çiftlik ilçesini hiçbir zaman unutmayacağım." dedi. 

Program sonrasında İlçeMilli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye Kaymakam Vekili Genç tarafından Başarı Belgesi ve plaket takdim edildi. İlçe Belediye Başkanı Yusuf Öcal ise ilçeye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. 

Program sonrasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Tüfekçi tüm katılımcılara teşekkür etti ve ilçe milli eğitimdeki görevini de Şube Müdürlüğüne bakan Erdoğan Çelik'e devretti.
Editör: TE Bilişim