Çiftlik İlçe Hastanesi’nin büyütülmesi ve donanım yönünden zenginleştirilerek ilçe halkına daha etkili ve verimli bir sağlık merkezine dönüştürülmesi için bugünlerde yoğun bir mesai var. AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, hastanenin gelecekte daha iyi bir konumda olması için Ankara’da üst düzey girişimlerde bulunmaya devam ederken, önceki gün AK Parti Çiftlik İlçe Başkanı Bayram Taş ve Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular. Önce Sağlık Bakanlığında ilgili daire başkanları ile görüşen AK Partililer, daha sonra da TBMM Kulisinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ’la görüştüler. Bakan Akdağ’a beklenti ve taleplerini aktaran Çiftlik heyeti, Meclisten umutlu ayrıldı.


 “Çiftlik’e yakışır verimli bir hastane”

Meclis’te görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini ve hastanenin geleceği açısından umutlu ayrıldıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş, vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşmelerinde hastanenin sorunlarını ve beklentilerini iletme fırsatı bulduklarını kaydeden Taş, Çiftlik ilçesi ve ilçeye bağlı belediyeler ve köylerde yaklaşık 40 bin kişinin yaşadığını ve gittikçe büyüyen Çiftlik’in daha büyük bir hastanesinin olması gerektiğini belirtti. Vekiller sayesinde başlatılan girişimlerin olumlu neticelenmesini umduğunu ifade eden Taş, bu konuda önümüzdeki günlerde yine bazı çalışmalar olacağının altını çizdi.

AK Partili Vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ise Çiftlik’e yakışır bir hastaneye kavuşmak için yoğun bir çaba ve mesai sarfettiklerini, ilçe hastanesinin büyütülmesi ve fiziksel donanım yönünden iyi bir konuma gelmesi için devrede olmaya devam edeceklerini vurguladılar.









 

Editör: TE Bilişim