Belediye-İş Sendikası ile Azatlı Belediyesi arasında imzalanan Protokol ile işçilerin günlük ücretlerine yüzde 15 ek zam yapıldı. Geçici İşçiler sendikalı oldu. Belediye Başkanına Başarısından dolayı Bakandan Teşekkür mesajı geldi. 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur arasında Ek Protokol imzalandı. İşçi yevmiyelerine yüzde 15 oranında zam yapıldı. Yapılan Protokol ile işçilerin 56.00 TL olan günlük yevmiyeleri 64.00 TL ye Maaşlar ise 2.150.00 TL’ye yükseldi. 

 

Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur, çalışanın hakkını her zaman verdiğini, çalışanlardan da haklı olarak bunun karşılığını hizmet olarak beklediğini söyledi. Azatlı Belediyesinde hiçbir personelin alacağı olmadığını belirten Başkan Songur Mevsimlik işçilere de sürpriz yaparak Sendikaya kaydolmalarını istedi. İşçilerde hemen Çiftlik Noterine giderek kayıt yaptırdılar. 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanından Belediye Başkanına Teşekkür

 

Bu arada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’ten Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur’a Personelin Sigorta primlerini eksiksiz ve düzenli yatırdığından dolayı Teşekkür mesajı geldi. Başkan Songur gelen mesajı Belediye-İş Sendikası heyeti ile paylaştı. 

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak, Azatlı Belediye Başkanı Durmuş Songur’a Teşekkür ederek Sendika konusundaki duyarlılığından dolayı tebrik etti. Özkaymak, Azatlı Belediyesinden hiçbir alacaklarının olmadığını ve maaşlarında Ülke Genelinde iyi bir yerde olduğunu söyledi. 

 

Belediye binasında yapılan Protokol törenine Belediye İş Sendikası Şube Mali Sekreteri Selçuk Özdemir, Şube Denetim Kurulu Üyesi Ayhan Özdemir ve bütün işçiler katıldı.


 

 

Editör: TE Bilişim