Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu ile bir saati aşkın bir görüşme yaptık.
1980 Öncesi CHP Gençlik Kolları başkan ve Yöneticilerinden oluşan bir grubumuz var.
Hamdi Fidan öncülüğünde aralıklı olarak toplantılar yapıyoruz.
Sn Kılıçdaroğlu ile bu grup yürütme kurulu üyeleri olarak bir yılda üçüncü kez Genel başkanı ziyaret ettik.
Ülke sorunlarını ve Parti ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık.
 Sn Kılıçdaroğlu ile oldukça samimi ve sıcak bir görüşme oldu. Çok konuya değinildi.
Örgütlenme modelinden yerel seçimlere ülke sorunlarından yerelde patates üreticisi sorununa kadar kapsamlı bir konuşma oldu.
 80 öncesi CHP Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri adına ilk sözü Hamdi Fidan aldı.
 Hamdi Fidan 80 öncesi gençlik kolları yöneticileri ile aralıklı toplantılardan dolayı teşekkür edip yerel seçimlere kadar neler yapılmalı, yapmalıyız noktasında düşüncelerini anlattı.
 Daha sonra Malatya’dan İbrahim Göçmen, ardından da ben konuştum. Bende konuşmamda partideki örgütlenme modelinden, sendikalarla ilişkilerden, belediyelerin durumu ve geleceğe yönelik düşüncelerden başlayarak ülke gündemindeki sorunlar hakkında görüşlerimi söyleme olanağı buldum. O arada patates üreticileri sorunlarına değindik. Daha sonra patates üreticileri için bir açıklama istedim ve o açıklamayı basınımızda okumuşunuzdur.
 SN Kılıçdaroğlu Medya üzerinde bir yoğun baskı varlığına değinerek suni gündem yaratılıyor. Patates üreticisi perişan o konuyu ulusal basın nedense görmezden geliyor” gerçek gündemden uzaklaşılıyor”dedi.
Basının haber yazamaz duruma geldiğini ve halkın sorunlarının gündemden saklandığını da ifade etti.
Genel Başkan ile bir saati aşan görüşmeden önemli konuda sorunlara bakışını bir kez daha  yakınen dinleme şansımız oldu.
CHP Genel Başkanı özellikle yerel seçimler için partinin ciddi proje çalışmalarından söz etti.
 Aday belirlemede ölçüt olarak kamuoyu araştırmaları, temayül yoklaması gibi genelin talebini dikkate alacaklarını belirtti.
 Kılıçdaroğlu şöyle dedi”Belediye seçimlerinde mutlak başarılı olmak istiyoruz. 100 bini aşan yerlerde adaylarımızı beş ayrı kez yapılacak  kamuoyu eğilim yoklaması ve temayül yoklaması ile belirleyeceğiz. CHP yi özümsemiş adaylarla seçime gideceğiz. CHP belediye başkanlarımız başarılı çalışmaları var. Mayıs ayında bu anlamda önemli bir etkinlik düzenleyeceğiz. Belediye Meclis Üyelerimizin de ağırlıklı olarak adaylarımızla ortak çalışabilecek ve belediyecilik ile ilgili birikimi, bilgisi olan, yerelde halkında sevgisini kazanan isimlerden olmasını hedefliyoruz”dedi.
CHP kurucu Genel Başkanının Mustafa Kemal Atatürk olduğuna ve onun hedeflerine doğru çaba çalışma içinde bulunduklarına değindi.
1980 öncesi gençlik kollarının birikimlerini önemsediğini, partinin gelecek dokusu içinde özellikle parti okulunun yararının yakın gelecekte görüleceğini vurguladı.
Parti içi disiplin yanında projelerle de CHP halka sorunların çözüm yollarını anlatacağını söyledi
Genel Başkan yerel seçimlerde CHP’nin oylarının artacağına ve başarılı bir sonuç alacağına inandığını, bu nedenle bir dizi çalışma başlattıklarını anlattı.
Doğal olarak yazılmaması gereken kimi konularda da karşılıklı düşünceler paylaşıldı.
Her konuda çok olumlu düşüncelere sahip ve yakın dönemde CHP adına olumlu bir sürecin gelişeceğini düşünüyor.
Ülkemiz içinde bulunduğu şartlarda CHP önemli görevler düşüyor. Ülkemiz oldukça sorunlu bir dönem yaşıyor.
Yurt içi, yurt dışı sorunların aşılmasında CHP ana muhalefet partisi olmadan öte iktidara en yakın parti olarak söylediği, söyleyeceği önemlidir.
Demokrasilerde siyasi partilerde seçimlerde vatandaşların bakışı ile sonuca ulaşır.
Yerel seçimler öncesi CHP Genel Başkanını dinlerken CHP Yerel seçimlere büyük önem verdiğini gördük.
Başarıya erişmenin yolu seçilen adayın toplumdaki yeri, değeri, düşüncesi, öneminde parti politikaları ve projeler kadar dikkat çektiği bir gerçektir.
CHP görünen o ki seçimler için kapsamlı ve araştırarak aday saptayacaktır. Umarız süreç düşünüldüğü gibi gerçekleşir.